УКР
ENG
POL
BUL

Незабезпечення місць збирання засобів індивідуального захисту салоном краси - документи для захисту

За порушення карантину настає адміністративна відповідальність за ст. 44-3 КУпАП у разі порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про зазист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами.

Після оформлення протоколу та доданих до нього матеріалів відповідний орган направляє протокол до суду, у якому й буде розглядатись справа про адміністративне правопорушення.

При розгляді справи в суді повинно бути з’ясовано, чи правильно складено протокол про адміністративне правопорушення та чи можна за допомогою такого протоколу та доданих до нього матеріалів справи встановити наявність в діях відповідної особи складу адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 44-3 КУпАП.

Часто на представників малого та середнього бізнесу складають протоколи про адміністративне правопорушення ст. 44-3 КУпАП, наприклад щодо салонів краси за незабезпечення місць збирання засобів індивідуального захисту. 

Після ознайомлення з матеріалами справи, за необхідності перенесення дати судового засідання, рекомендується подати пояснення по суті. Завантажити шаблон пояснень для салону краси у справі про адміністративне правопорушення правил карантину люлей (ст. 44-3 КУпАП), а саме незабезпечення місць збирання засобів індивідуального захисту, можна за посиланням. Для того, щоб шаблон "пояснень" заповнювався даними сторін провадження автоматично, необхідно додати їх до реєстру контрагентів, дані судів, державних адміністрацій та інших державних органів можна додати з ЄДР, ввівши їх назву в пошукову строчку. Детальніше про те, як додати контрагента за посиланням.

Отримати юридичну консультацію можна у автора шаблона пояснень адвоката Царенка Євгена, за тел.     
+380673000953 або написати на адресу електронної пошти 3000953@gmail.com

Дата публікації: 18.06.2021

Продиктуйте текст для пошуку
Готово