УКР
ENG
POL
BUL

ЯК ВИКОНАТИ СУДОВЕ РІШЕННЯ ЩОДО РОЗБЛОКУВАННЯ ПОДАТКОВИХ НАКЛАДНИХ?

Статистика зупинення реєстрації податкових накладних є досі невтішною.

Бізнес вимушений судитись та місяцями чекати рішення. Але отримання судового рішення щодо зобов’язання податкової зареєструвати податкову накладну ситуацію не вирішує.

Податкова часто не поспішає із виконанням рішення суду. І тут є дві новини. По-перше, рано чи пізно рішення суду щодо реєстрації податкової накладної буде виконане, адже воно набуло законної чинності. Але по-друге, у Бізнесу не завжди є час чекати виконання такого рішення. І проблема тут криється у строках «придатності» податкової накладної.
Згідно статті 198.6 Податкового кодексу України, якщо податкову накладну не зареєстровано протягом 1095 днів з моменту її складання, право користування податковим кредитом втрачається.
Нажаль, для податкової строк 1095 днів не зупиняється ані оскарженням рішення про блокування податкової накладної в суді, ані адміністративними оскарженням такого рішення. Тому і необхідно розуміти чіткі механізми, як найшвидше виконати судове рішення, яким вже зобов'язано податкову зареэструвати податкову накладну.

Якщо детально проаналізуючи проблему виконання судових рішень щодо реєстрації податкових накладних виявляється п'ять способів виконання такого рішення, які можна зібрати у  Гайд «Як виконати судове рішення щодо розблокування податкових накладних».

Гайд допоможе на шляху виконання рішення суду щодо реєстрації податкових накладних:
✨ власникам Бізнесу
✨ ФОПам
✨ бухгалтерам, головним бухгалтерам
✨ і навіть юристам

Що в Гайді?
📎5 шляхів, як "змусити" податкову виконати рішення суду, що набуло законної чинності щодо реєстрації ПН (куди, навіщо, коли і з яким документом звертатись)
+
📎Шаблони документів
для усіх п'яти шляхів (заяви, скарги тощо), які можна просто заповнити своїми даними та пустити "в роботу".

Вам не потрібно самостійно розбиратись куди і як звертатись, які строки для цього передбачені та як саме складаються відповідні документи.
У Гайді все це є!

Гайд "Як виконати судове рышення щодо розблокування податкових накладних" підготувала адвокат Краснокутська Наталя (Instagram @advocate_knn, Фейсбук instaADVOCATE). Гайд можна придбати за даним посиланням.

Також, адвокат веде юридичні консутації:

  • в будь-якому месенджері за телефоном +380969900861
  • в діректі Instagram @advocate_knn або в месенджері Фейсбук instaADVOCATE
  • електронною поштою advocate_knn@ukr.net 

Щоб отримати першу безкоштовну консультацію он-лайн, підпишіться на акаунт адвоката в Instagram @advocate_knn або поставте вподобання сторінці адвокат Краснокутська Наталя в Фейсбук instaADVOCATE.

Дата публікації: 03.12.2021

Продиктуйте текст для пошуку
Готово