УКР
ENG
POL
BUL

Ми продовжуємо працювати: нові виклики

ІнстаДок продовжує працювати у воєнний час. Наша команда була в гарячих точках, наразі оговталися та будемо працювати, щоб скоріше повернутися в свої домівки. Ми докладаємо зусиль, що Ви отримували якісні шаблони, надійну систему електронного документообігу та інші послуги. 

 

Бізнес має продовжувати працювати, щоб мати можливість виплачувати зарплату, фінансувати державу та підтримувати уразливі верстви населення. Фактори, які впливають на Ваші бізнес-рішення змінюються щодня, проте продовжуйте працювати, тестувати нові напрями, відкидати неробочі варіанти і шукати робочі. Не чекайте, поки економіка агресора рухне, потрібно будувати своє! Разом ми сила! Кожен має бути на своєму місці!

 

Ми вдячні ЗСУ, ППО, Теробороні, праціникам комунальних служб і критичної інфраструктури, волонтерам і усім, хто боронить нас і наші домівки! 

 

Від сьогоднішнього дня вся виручка за мінусом податків буде направлена на оборону нашої України від окупантів. 

 

ІнстаДок - це команда українських розробників та юристів, яка розроблює найскладніші документи та системи автоматизації бізнес-процесів. Вивчіть історію 1С, Бітрікс24, МеДок (ЛінкосГруп) та використовуйте українське програмне забезпечення. Нашою слабкою стороною є те, що ми все створили і продовжуємо створювати без іноземних інвестицій, що стримує стрімкий розвиток, однак цей самий факт є і плюсом, адже ми самі собі довели, що в Україні можливий "бізнес з нуля" без інвестора, просто "праця в позаробочий час". Є прислів'я: "Спотчатку навчися літати один". Воно стало гаслом нашого першого єтапу розвитку, але відчуття, що воно стосується і України у війні з рф. 

 

Іноді нас запитують, чи можна в нашій системі підписувати документи ключами іншої країни? Відповідь: на сьогодні такої можливості немає, однак ми можемо додати цю функцію на сайт за Вашим запитом. Для цього потрібно з нами сконтактуватися будь-яким способом, повідомити країну, сертифікати електронних підписів якої Ви б хотіли використовувати, ми оцінюємо вартість додаткових робіт, якщо вас як замовника все влаштовує, то оперативно додаємо новий функціонал. Якщо цим функціоналом користуються інші користувачі сайту, то ви отримаєте пропорційні знижки на послуги та ліцензії нашого сайту. 

 

 

Дата публікації: 13.03.2022

Продиктуйте текст для пошуку
Готово