УКР
ENG
POL
BUL

Чи хотіли б Ви, щоб Ваші клієнти підписували договір з Вами та акти, отримували рахунки у своєму особистому кабінеті у Вас на сайті?

Ну, звичайно ж! Хто б цього не хотів?

У цьому випадку всі Ваші документи будуть красивим реєстром договорів, додаткових угод, актів і рахунків. Усі дані з замовлень і документів потрапляють в срм-систему, а може й зразу в 1С!

О, менеджери майже не роблять помилок, а значить їм можна поручити ще якісь цікавенькі завдання. 

З чого почати?

Можна ось таку нетривіальну задачу поставити своєму працівнику, який ще й сайти розробляє (він отримує зарплату, то нехай сидить і думає laugh), або знайомому програмісту, або найняти ІТ-компанію. Якби це було так просто, то компанія Google вже б збанкрутувала, а мільйони компаній розробили власний Google-диск і не користувалися простором Google для роботи.

 

Це одна з типових помилок, яку часто допускає український бізнес, в результаті чого впорядкуванню процесів документообігу та самому електронному документообігу і не світить довгі роки, а тим часом більш гнучкі і прогресивні компанї вже підключили свої сайти до АРІ, їх клієнтам не потрібно чекати кур'єра, щоб відправити договори та акти, ці компанії забирають клієнтів тих, які намагаються розробити систему електронного документообігу самотужки. Гнучкість і вміння домовлятися - одна з конкурентних переваг бізнесу сучасності.
Підключення до АРІ ІнстаДок буде правильним вирішенням проблеми впровадження електронного підпису на вашому сайті, осільки:

  • весь клопіт по оновленню підтримки беремо на себе;
  • клопіт з розвитку аналогічно;
  • ваші клієнти будуть моментально підписувати з вами документи;
  • ви заощаджуєте мінімум 50 грн на ціні кожної посилки Укрпоштою. А якщо ви користуєтеся Новою поштою, то там ви заощадите 100 грн на документі!
  • тариф всього 2.000 грн за разове підключення та далі від 0,6 грн за документ
  • за необхідності надаємо послуги із підключення Вашого сайту до API. 

Напишіть нам, щоб отримати безкоштовну консультацію та договір на підключення до АРІ на info@instaco.com.ua або телефонуйте +380637886291.

Дата публікації: 06.12.2021

Продиктуйте текст для пошуку
Готово