1. За виникнення необхідності постачання, Замовник повинен надіслати Заявку на постачання продовольства та обладнання (надалі - Заявка), зразок якої закріплено у Додатку № 3 до цього Договору.
2. Заявка надсилається на електронну пошту Виконавця, вказану у контактних даних до цього Договору.
3. Заявка повинна бути надіслана не пізніше ніж за вказати граничний термін подання Заявки / specify the deadline for submitting the Application
(вказати граничний термін подання Заявки / specify the deadline for submitting the Application, прописом (укр.)
) годин(и) до моменту прибуття судна до вказаного порту.
4. У Заявці мають бути зазначені назва судна, тип судна, IMO номер судна, порт прибуття, час прибуття та відправлення судна, дані капітана, перелік продовольства та обладнання, що необхідно поставити, їх кількісні та якісні характеристики.
5. Після отримання Заявки, Виконавець повинен перевірити наявність та можливість поставити товари, зазначені у Заявці, та повідомити Замовника у разі їх відсутності чи запропонувати аналогічні товари.
6. У разі відсутності позицій із наданої Заявки Замовника, Сторони узгоджують заміну або скасовують позиції із Заявки, після чого затверджують остаточний варіант Заявки.
|
1. If there is a need for supply, the Customer must send an Application for the supply of food and equipment (hereinafter - the Application), a sample of which is fixed in Appendix No. 3 to this Agreement.
2. The application is sent to the Contractor's e-mail address specified in the contact details of this Agreement.
3. The application must be sent no later than вказати граничний термін подання Заявки / specify the deadline for submitting the Application
(вказати граничний термін подання Заявки / specify the deadline for submitting the Application, прописом (eng.)
) hours before the vessel's arrival at the specified port.
4. In the Application, the name of the vessel, the type of the vessel, the IMO number of the vessel, the port of arrival, the time of arrival and departure of the vessel, the data of the captain, the list of food and equipment to be delivered, their quantitative and qualitative characteristics must be indicated.
5. After receiving the Application, the Contractor must check the availability and possibility of supplying the goods specified in the Application and notify the Customer in case of their absence or offer similar goods.
6. If there are no items from the Customer's Application, the Parties agree to replace or cancel the items from the Application, after which they approve the final version of the Application.
|