РУС
ENG
POL
BUL

Як новий функціонал ІнстаДок допоможе Вам заощадити час на оформлення та упорядкування документів?

1) Зберігання установчих документів контрагентів

в реєстрі контрагентів коло кожного контрагента Ви можете завантажувати та зберігати установчі документи юрособи або документи, що посвідчують особу у випадку фіз.особи, тобто документи, що є підставою для комплаєнс-перевірки контрагента, включаючи анкету, яка підписується клієнтами суб'єктів первинного фінансового моніторингу. Результат - документи ідеально упорядковані.

2) Створення власних автозаповнюваних шаблонів будь-яких документів для власного користування та користування колег

9 з 10 осіб, з якими було проведено інтерв'ю на вакансію юриста, заявили, що НЕ хотіли б зайтися рутиною та заповнювати шаблонні документи. Надзвичайно гнучкий конструктор документів допоможе Вам впорядкувати напрацювання юридичного департаменту у вигляді численних договорів, актів, інвойсів, швидко та без одруків готувати та надсилати документи, зокрема листи та комерційні пропозиції, а найголовніше - зекономить час для більш складних завдань, що допоможуть Вам та Вашому підприємству бути більш конкурентоздатними.

3) Відправка підписаного документа з ІнстаДок на емейл як зареєстрованим, так і незареєстрованим користувачам

Тепер не важливо, якою системою користуються Ваші контрагенти, кожен обирає ту систему, яка найбільш зручна для конкретного бізнесу

4) Можливість приєднання Вашого веб-сайту або срм-системи до системи електронного документообігу ІнстаДок через API

Якщо Ви приймаєте замовлення через власний веб-сайт або маєте срм систему, які бажаєте поєднати з електронним документообігом, то після приєднання до АРІ ІнстаДок Ваших систем Ваші клієнти зможуть підписувати замовлення, акти та інші документи безпосередньо на Вашому сайті без переходу до ІнстаДок.

З АРІ можна ознайомитися тут https://instaco.com.ua/api

5) Підписання кваліфікованим електронним підписом гігантських файлів (більше 5Мб і без обмеження розміру)

Часами трапляється необхідність захистити файл від внесення змін до нього з конкретною позначкою часу, наприклад, відеозапис або будь-який твір у вигляді електронного файлу (зокрема, для доведення першості створення твору), тільки в ІнстаДок реалізована можливість підписання великих файлів. 

Спробувати безкоштовно зараз


З питань переходу на електронний документообіг, використання конструктора документів контактуйте:

 

Facebook Сторінка в фейсбуці

Email info@instaco.com.ua

Tel +380637886291

Viber +380507890409

Telegramhttps://t.me/Instadocua

Дата публикации: 19.08.2020

Продиктуйте текст для поиска
Готово