УКР
ENG
POL
BUL

Торгові реєстри ОАЕ або де перевірити арабську компанію

Для перевірки інформації про арабську компанію в Об'єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ) вам може знадобитися доступ до торгових реєстрів або вебплатформ, які надають інформацію про компанії та їх діяльність в цій країні. Ось декілька ресурсів та кроків, які можна виконати для перевірки арабської компанії в ОАЕ:

  1. Міністерство економіки ОАЕ (Ministry of Economy): Міністерство економіки ОАЕ може надати доступ до інформації про зареєстровані компанії в країні. Ви можете звернутися до них напряму або скористатися їхньою офіційною вебсторінкою. 

    https://eservices.dubaided.gov.ae/pages/anon/gsthme.aspx?dedqs=+EkISumA984mEb3pEKfC830+QtI84JQR7bF2tUqi7YRZobSJAYPwS+LIgXL/hf39z5l9eui4xbPSqiEOnmUN1+Y6Cbj9/TOM

    Потрібно зайти в "Search Trade Names", ввести назву відповідною мовою (арабською або англійською) і система видасть інформацію про наявність активної компанії в реєстрі, тобто чи активна ліцензія у відповідної компанії. Звертаємо увагу, що компанії, які зареєстровані у вільних економічних зонах перевірити на сайті Економічного департаменту Дубаї неможливо. В кожному еміраті свій реєстр компаній. 

    Для перевірки компанії, що зареєстрована у вільній економічній зоні, можна написати в адміністрацію самої зони, проте далеко не завжди вийде отримати потрібну інформацію. Деякі зони мають свої реєстри, як, наприклад DIFC.

  2. Звернення до місцевого юридичного консультанта або адвоката: Якщо вам потрібна докладна інформація про конкретну компанію, можливо, варто звернутися до місцевого юридичного консультанта або адвоката в ОАЕ. Вони можуть надати вам конфіденційну інформацію та допомогти з отриманням доступу до офіційних документів компанії.

  3. Інші комерційні бази даних: Крім того, існують комерційні бази даних та сервіси, які надають інформацію про компанії в ОАЕ за плату. Ви можете знайти такі сервіси через інтернет або звернутися до місцевих агентств з перевірки інформації про компанії.

Завжди важливо перевіряти інформацію з кількох джерел, особливо, якщо це важлива для вас операція або угода. Також слід бути обережним і уточнювати всі деталі з фахівцем в області міжнародного бізнесу або юридичним консультантом, оскільки законодавство та процедури в ОАЕ можуть бути складними та специфічними.

Що почитати?

Як і для чого вести реєстр контрагентів в InstaDoc?

Де перевіряти контрагента з США?

Перелік торгових реєстрів (реєстрів компаній), в яких можна перевірити юрособу-нерезидента

Як вести реєстр контрагентів в ІнстаДок?

 

Більше про Сервіси для бізнесу

Дата публікації: 29.11.2023

Продиктуйте текст для пошуку
Готово