РУС
ENG
POL

Политика конфиденциальности

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту instaco.com.ua (далі – Сайт) Товариства з обмеженою відповідальністю «КОМПАНІЯ «ІННОВАЦІЇ ТА СТАБІЛЬНІСТЬ» та є невід'ємною частиною угоди між вами та нами щодо використання сайту.

Даний документ роз’яснює, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Ми зберігаємо за собою право вносити правки до данного документу в будь-який час та з будь-якої причини.

Копіювання інформації, що є в публічному доступі та не порушує авторські та суміжні права InStaСo, з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах.

 

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу чи юридичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

При використанні користувачем сервісів сайту адміністрацією здійснюється збір і обробка даних користувача, а саме:

- даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;

- файли cookie;

- ір-адреси;

- параметри і налаштування інтернет-браузерів.

- інформація про з'єднання, трафік, дата і час тривалості роботи відвідувача на Сайті

- переглянуті сторінки

Інформацію, яка збирається в автоматичному режимі, ми задля аналітики, відстеження, ефективного моніторингу серверів та оцінювання і розуміння ефективності реклами, яку ми демонструємо вам та іншим. Щодо інформації, яку користувач вводить самостійно, то це задля надання якісних послуг та швидкого оформлення документів.

Адміністрація збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать тощо), які свідомо і добровільно надані суб'єктом персональних даних з метою використання останнім бажаних до надання сервісів Сайту.

Якщо ви є користувачем InStaCo, то ми зберігаємо, обробляємо ваші персональні дані. Сервіс InStaCo не передає ваші персональні дані третій стороні без вашої на згоди. Персональні дані можуть бути передані третій особі лише, якщо користувач особисто поділиться договором через сервіс InStaCo.

Звертаємо увагу: якщо ви ділитеся документом з третьою стороною, Ви автоматично надаєте їй всю інформацію, що міститься в документі.

 

Відвідувачу може бути запропоновано ввести контактні дані для цілей реєстрації на Сайті.

Вводячи свої персональних дані користувач підтверджує свою згоду на їх зберігання та обробку.

Вводячи персональні дані третіх осіб користувач підтверджує те, що він отримав згоду третьої сторони на обробку персональних даних сервісом InStaCo. Сервіс InStaCo не несе жодної відповідальності за оброблення інформації третіх сторін, введеною користувачем, який не отримав на те згоду.

Користувач може надавати свої персональні дані та персональні дані свого контрагента сервісу InStaCo для автоматизованого та точного складання договорів та надання доступу до них.  

Якщо ви вводите персональні дані третьої особи, то ви зобов’язані повідомити її про це.

У випадку порушення прав третьої сторони на захист персональних даних, введених користувачем без згоди цієї сторони, відповідальність несе особа, що порушила ці права. У випадку, якщо третій особі було завдано матеріальні збитки, користувач, що порушив права відшкодовує їх в повному обсязі.

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.  Користувач має право вимагати видалення його персональних даних.

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами їх пристроями.

Ми не збираємо інформацію, до збору якої законодавством встановлено певні вимоги, наприклад: інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, обвинувачення у вчиненні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я чи статевого життя (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

 

Взаємодія Адміністрації з третіми особами стосовно персональних даних

Адміністрація не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених у цьому розділі. Ми розуміємо, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом у тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживаємо всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Адміністрації.

На Сайті можуть бути посилання на інші Сайти (винятково з інформаціною метою), які у своїй діяльності можуть не використовувати та/або не дотримуватися Політики Адміністрації в сфері конфіденційності і персональних даних.

Звертаємо увагу: при переході за посиланням на інші Сайти дія Політики Адміністрації в сфері конфіденційності і персональних даних на такі Сайти поширюватися не буде. У зв'язку з цим Адміністрація рекомендує переглядати політику у сфері конфіденційності і персональних даних кожного Сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

 

Умови надання інформації (Disclaimer)

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошти info@instaco.com.ua

 

Права суб'єкта персональних даних

Адміністрація нагадує Вам про Ваші права як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних» № 2297-VI, а саме:

- Знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

- Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

- На доступ до своїх персональних даних;

- Отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів зо дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних;

- Пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

- Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

- На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

- Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких входить забезпечення захисту персональних даних або до суду.

 

Увага!

Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу вимогу згідно з чинним законодавством України.

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані InStaCo, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.

Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб.

Усі права на зміст Сайту належать InStaCo стратегії або використовуються за згодою із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами. та.

Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу InStaCo. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.

При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.

Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з цією ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту.

Копіювання інформації, що є в публічному доступі та не порушує авторські та суміжні права InStaco, з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах.

Продиктуйте текст для поиска
Готово