УКР
ENG
POL
BUL

Віртуальні юридичні рішення для бізнесу

Багатьом юристам може здатися, що договірна робота нудна, оскільки вона вимагає великої уваги та перевірки одних і тих самих даних. Потрібно постійно перевіряти дані контрагентів, товарів з установчих документів або попередніх файлів Word, а також зіставляти їх зі статутними документами та актуальною інформацією у публічних реєстрах. Іноді увага може розслабитися, і людина може пропустити деякі дані.

Деякі юристи вивчають Microsoft Access, але додавання макросів в Excel також вимагає програмного втручання. Деякі менеджери та навіть юристи вважають, що ця робота не дозволяє отримати суттєве підвищення заробітної плати або просування кар'єрними сходами, якщо тільки не передати це завдання молодшим юристам, менеджерам, яких можна критикувати за помилки.

Команда InstaDoc надає послуги з комплексного супроводження бізнесу, забезпечення юридичної роботи на підприємстві, ведення договірної роботи та бухгалтерські послуги. Детальніше про послугу

Це типове психологічне явище, коли працівник стає керівником і очікує, що його будуть слухати беззаперечно, а не обов'язково розглядає можливості вдосконалення системи роботи по суті. Проте, якщо компанія спрямована на розвиток, автоматизація документообігу, зокрема договірної роботи за допомогою конструктора документів дозволяють компанії зростати з суттєвою економією витрат операційного часу. Це економія зарплати вище освічених спеціалістів, а також залучення їх до складніших та творчих завдань, користь від яких буде більшою для бізнесу.

Часто можна оптимізувати вартість процесів, забравши прості завдання з високооплачуваних працівників. Наталія Заверуха

Однак ведення CRM і 1C необхідно ввести, і це вимагає людських ресурсів. Тому ми запустили послуги віртуального юриста, щоб ви могли займатися виключно питаннями бізнесу та делегувати заповнення будь-яких документів нашій команді. Ви отримаєте швидко та якісно підготовлені документи, готові для підписання, що вже переглянуті юристом.

Ви отримаєте ліцензію на користування програмою InstaDoc, в якій буде зберігатися реєстр усіх ваших контрагентів, їх профілі та шаблони документів,  а саме:

- юридичну підтримку;

- ведення договірної роботи "під ключ";

- створення файлів засобами системи;

доступ до повного циклу документообігу;

- заповнені профілі контрагентів;

- зручне управління доступами;

-.і багато чого іншого.

 

Акція діє до 25 квітня: при замовленні послуги віртуального юриста, брендування інвойсів буде додано автоматично.

 

Дата публікації: 25.04.2024

Продиктуйте текст для пошуку
Готово