УКР
ENG
POL
BUL

Чому варто підключити особистий кабінет на Вашому сайті до API ІнстаДок?

Підключення особистого кабінету на вашому сайті до API ІнстаДок - це крок у майбутнє, який забезпечить вашу компанію низкою переваг:

1. Зручне підписання документів: За допомогою кваліфікованих електронних підписів ви та Ваші клієнти зможете підписувати будь-які документи, що згенеровані або завантажені в вашу систему. Приймаємо ключі видані усіма Кваліфікованими надавачами України (АЦСК), апаратні та на файлових носіях. Ваші клієнти не будуть переходити на сторонні сервіси для підписання документів. Ви самостійно визначаєте маршрут документа і виключаєте можливість внесення змін в документи Вашими клієнтами, що значно економить час Вашої команди та виключає помилки та шахрайство.

2. Перевірка підписаних документів: Ви зможете легко перевірити підписані документи, щоб забезпечити їхню достовірність та цілісність.

3. Підписання документів в усіх форматах із накладенням візуалізації. 

4. Захист документів: Ви зможете заборонити підписання документа, якщо дані в ньому не відповідають даним ключа, зокрема ЄДРПОУ, ІНН або ПІБ підписанта та визначати інші параметри.

Цей сервіс стане незамінним для постачальників природного газу, електроенергії та всіх, хто має потребу в оформленні документів з клієнтами через особисті кабінети.

АРІ документація за посиланням, однак АРІ постійно доопрацьовується і з'являються нові можливості, які ще не описані в документації

Для отримання тестового токена і підключення цієї послуги звертайтеся до Олексія за телефоном  +38 (093) 1776558 або електронною поштою  info@instaco.com.ua. Ви отримаєте тестовий ключ для налаштування тестового підключення і перевірки роботи сервісу безпосередньо на вашому сайті.

 

Команда InstaDoc надає послуги з комплексного супроводження бізнесу, забезпечення юридичної роботи на підприємстві, ведення договірної роботи та бухгалтерські послуги. Детальніше про послугу "Віртуальний юрист" тут.

 

Отримати консультацію для моєї ситуації  

 +38 (093) 1776558 Олексій

 info@instaco.com.ua

Дата публікації: 13.03.2024

Продиктуйте текст для пошуку
Готово